Informa.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació i demanar dades anònims amb finalitats analítiques i estadístiques. En continuar la seva navegació entenem que accepta el seu ús conforme a la nostra Política de Cookies Tancar

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma d'Informes d'empreses en funció de les teves necessitats

Informes d'empreses Nacionals


Informa Estrategic

El Informa més petit però amb més contigut: En només 4 fulls inclou tota la informació rellevant sobre una empresa, incloent una anàlisi financera i de punts forts i febles, la informació del RAI, EBE i de Paydex, experiència de pagaments, els Ràtings de Informa, el Ràting de Risc Sectorial

Més Informació sobre l'Informa Estrategic


Informa financer

El modelo més complet; coneixerà en profunditat tots els detalls d'una empresa, incloent balanços complets, ràtios d'anàlisi, etc.

Més Informació sobre l'Informa Financer


Informa comercial

Li permet obtenir informació completa de la situació d'un negoci abans de realitzar accions comercials amb ell.

Més Informació sobre l'Informa Comercial


Informa abreujat

Per a una visió ràpida de la situació en què es troba una empresa

Més Informació sobre l'Informa Abreujat


Informa Autònoms

Amb tota la informació disponible per a aquest tipus de persones jurídiques.

Més Informació sobre l'Informa d'Autònoms

Si no necessites veure un Informe complet i nomès vols consultar una part concreta de la informació d’una empresa, com per exemple: els administradors, incidències judicials, aparicions en premsa o comportament de pagaments pot accedir directamente als Productes Modulars d’Informa, l’accès més econòmic a la informació empresarial


Informa investigat

Si necessita demanar més informació d'una empresa o prefereix que un especialista busqui, ampliï o analitzi la informació; es tracta d'un informe complet i investigat que conté l'Informa Financer i blocs d'investigació addicional.

Més Informació sobre l'Informa Investigat


Informa Prejudicial

Recopila tota la informació comercial, financera i registral de l'empresa o empresari individual objecte de consulta. Es tracta d'un informe investigat que inclou informació de propietats registrades i informació patrimonial de l'empresa.


Informes Sectorials

L'Informe Sectorial online d'INFORMA D&B ofereix una visió ràpida i completa de la situació d'un sector i l'evolució que ha tingut en els últims anys. També pot sol•licitar els Informes de Sectors DBK per a una visió completea, anàlisi i perspectives del sector que triïs.

Més Informació sobre l'Informa Sectorial

Informes Internacionals


Informes d'Empreses de tot el Món

Com a part de la D&B Worldwide Network, INFORMA D&B t'ofereix en exclusiva l'accés a la major base de dades d'Informació Comercial, Financera i de Màrqueting del món: Informes Comercials online i investigats de més de 300 milions d'empreses de tot el món.

Més informació sobre els Informes Comercials Internacionals


Informes Risc País

Si necessita obtenir una visió exacta sobre la situació d'un país, que li permeti avaluar totes les oportunitats de negoci que li ofereix el mateix, disposa dels Informes Risc País D&B.

Més Informació sobre l'Informe Risc País

Informe Compliance

Es tracta d'un informe concebut especialment per comprovar que l'empresa consultada o els seus directius no estiguin inclosos en algun llistat de sancions per controlar el blanqueig de capitals, terrorisme i altres activitats il•licites.

Més Informació sobre l'Informe Compliance