Descobreixi més
Pujar

Coneixement: entengui millor els seus clients

Coneixement: entengui millor els seus clients

Conèixer els nostres clients és fonamental per poder definir una bona estratègia comercial que garanteixi l’èxit.

A Informa D&B sabem el valor que tenen les dades en el procés de coneixement dels clients i prospectes; és per això que posem a la seva disposició solucions basades en dades, útils per a negocis B2B i B2C.  Aprofiti tots els avantatges que ofereixen les dades per conèixer millor els seus clients i trobar noves oportunitats que accelerin el camí a l’èxit.Enriqueixi la seva estratègia comercial amb les nostres solucions B2B

Saber qui és el nostre objectiu i conèixer les seves necessitats ens permet apropar-nos amb solucions que compleixin les seves expectatives. Enriqueixi la seva estratègia comercial amb les nostres solucions de dades per màrqueting B2B i ampliï el coneixement dels seus clients presents i futurs:

 1. D&B Hoovers: base de dades d’empreses comercialitzables amb informació per prospectar i identificar oportunitats de negoci.
 2. Sabi INFORMA: creï campanyes de màrqueting i faci prospeccions o estudis de mercat de qualitat amb informació d’empreses d’Espanya i Portugal.
 3. Orbis: informació de més de 360 milions d’empreses a tot el món per prospectar, investigar o fer cerques de perfils similars.
 4. Observatori Sectorial DBK: conegui més sobre els sectors als quals es dirigeix. Trobi la informació d’uns 600 sectors espanyols i portuguesos.
 5. Aplicació de vinculacions: obtingui tota la informació empresarial de manera ràpida i senzilla per descobrir les relacions entre empreses.
 6. Prospecta empresas: és un servei únic que tanca tot el cicle en la consecució de clients des de la base de dades inicial de prospecció del mercat fins al tancament de la visita.
 7. Master Data Management: tots els serveis que necessita per a les seves bases de dades de clients B2B, des de la normalització fins a l'enriquiment d'aquestes.
Enriqueixi la seva estratègia comercial amb les nostres solucions B2B

Ampliï el coneixement dels seus clients B2B


 1. Bases de dades Especialsbases de dades de Màrqueting específiques per a cada necessitat, per augmentar les seves vendes i clients: empreses exportadores i de constitució recent.
 2. Màrqueting Internacional: Podrà consultar bases de dades de Màrqueting Internacional  per a les seves accions de màrqueting a tot el món.
 3. Geocode: La solució líder d’estardandització, validació, correcció, codificació i geolocalització d’adreces postals a Espanya i Portugal.
 4. Model d’Antideserció Personalitzat: amb aquest model predictiu podrà conèixer quina és la probabilitat de baixa o de caigudes de facturació dels seus clients.
 5. Geomarketing inAtlas Informa:  detecti zones de major rendibilitat i optimitzi les seves accions de captació amb les tecnologies de localització de dades en mapes.
 6. Geopublic inAtlas Informa: servei de geolocalització dirigit a les Administracions públiques.
Ampliï el coneixement dels seus clients B2B

Conegui millor els seus clients amb les nostres eines B2C

Si el que necessita és una solució específica, basada en dades, per donar resposta a les seves necessitats B2C, també l’ajudem a vendre al consumidor final. Amb les eines de màrqueting B2C podrà conèixer millor els seus clients i prospectes per assolir noves oportunitats.

 1. Observatori Sectorial DBK: augmenti el seu coneixement d’uns 600 sectors espanyols i portuguesos amb la publicació anual de més de 300 informes en profunditat  i 1.000 fitxes de conjuntura.
 2. Geocode: La solució líder d'estandardització, validació, correcció, codificació i geolocalització d’adreces postals a Espanya i Portugal.
 3. Model d’Antideserció Personalitzat: conegui quina és la probabilitat de baixa o de caigudes de facturació dels seus clients.
 4. Geomarketing inAtlas Informa: detecti zones de major rendibilitat i optimitzi les seves accions de captació amb les tecnologies de localització de dades en mapes.
 5. Geopublic inAtlas Informa: servei de geolocalització dirigit a les Administracions Públiques.


Conegui millor els seus clients amb les nostres eines B2C

Vol conèixer els seus clients i saber més sobre les seves necessitats?

SOL·LICITI UNA DEMO D’INFORMA

SOLUCIONS DE CONEIXEMENT DELS CLIENTS

Conegui els seus clients i augmenti les vendes

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Sabi INFORMA

B2B

Conegui els seus clients en profunditat per ser més efectiu en les seves companyes de màrqueting.


Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Aplicació de vinculacions

B2B

Descobreixi totes les relacions entre empreses de forma totalment interactiva.


Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Geocode

B2B i B2C

La qualitat de la dada per a les seves accions de màrqueting. 

Examinem, analitzem i garantim l’autenticitat de les seves dades per donar suport a les seves decisions de negoci.


Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

D&B Hoovers

B2B

Trobi la informació més important per fer prospeccions, identificar oportunitats i tancar més ràpidament les operacions comercials.


Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Observatori Sectorial DBK

B2B i B2C

Conegui el sector en profunditat abans de fer una campanya de màrqueting.


Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Model Antideserció personalitzat

B2B i B2C

Millora les seves estratègies de màrqueting i preveu la baixa de clients o caigudes de facturació.