Descobreixi més
Pujar

L

L'Empresa

INFORMA D&B és la filial de CESCE líder en el subministrament d'Informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting d'empresas i empresaris, per augmentar el coneixement de clients i proveïdors i minimitzar el risc comercial.

INFORMA, Smart Data Company

MISSIÓ

Ser l'empresa líder i innovadora en la prestació de serveis d'informació empresarial fiable, que faciliti la presa de decisió dels nostres clients.


VISIÓ 

Ser la primera opció en el subministrament d'informació empresarial.VALORS

  • Orientació a la qualitat i innovació en productes i serveis.
  • Orientació a la satisfacció dels nostres clients.
  • Fer una empresa compromesa amb el seu entorn.
  • Fer una empresa rendible a través de l'eficiència en els nostres processos.
  • Fer una empresa on les persones desitgin treballar.

La nostra història

undefined

Nostre grup

INFORMA D&B forma part de CESCE, grup de referència en la gestió integral del risc comercial.

Per poder diversificar el seu ventall de productes i serveis participa directament en les següents empreses: Experian Bureau de Crédito, CTI Tecnología y Gestión, Logalty, Informa D&B Portugal i Informa Colòmbia.

Anunci sobre la possible desinversió d'Informa D&B, S.A. en la societat Logalty Prueba por Interposición, S.L. (d'ara endavant, “Logalty”)

Informa D&B, S.A., titular del 49,99996%, així com la resta de socis de Logalty, estan avaluant una operació de desinversió de la seva participació en el capital social de la societat.

Els possibles interessats poden posar-se en contacte amb JB Capital Markets, assessor financer nomenat pels socis de Logalty per a aquesta operació de desinversió, abans de les 14.00h del 15 de setembre de 2020, al contacte següent:

Salvador Rodrigo
Email: srodrigo@jbcm.com
Tel: +34917691100

Nostre grup

Delegacions

INFORMA D&B no es conforma amb oferir el millor servei online d'informació, sino que també vol estar prop dels seus clients i per aixó té una xarxa de 14 oficines a Espanya.

Veure totes les delegacions

Delegacions

Associacions