Descobreixi més
Pujar

API Empreses

API Empreses

Integri les dades d'informació empresarial als seus sistemes.

Accedeixi a la informació mitjançant l'API Empreses

API Empreses és un servei d'accés a les dades d'Empreses de la nostra Base de Dades. Gràcies a aquest servei podrà integrar la nostra informació als seus sistemes, consumir únicament les dades concretes que necessiti i realitzar aplicacions pròpies amb funcionalitats avançades, com per exemple:

  • Integrar la informació de contacte de les empreses al seu CRM i ERP.
  • Realitzar aplicacions pròpies que requereixen la validació de les dades de les empreses dins d'un dels processos.
  • Millorar la conversió dels formularis de registre, així com evitar la informació errònia o fraudulenta autocompletant la informació facilitada per l'usuari.
  • Desenvolupar un sistema integrat amb el seu propi look and feel.
  • Verificar credencials de clients.

Com funciona el Servei d'API Empreses d'INFORMA?

Si es dona d'alta al Servei API, podrà realitzar crides HTTP a l'API per NIF o per Raó Social i li tornarem una estructura de dades JSON amb els camps de les empreses que necessiti.

Accedeixi a la informació mitjançant l

Conegui el nostre servei d'integració de dades internacional (DIT)

Per garantir-li la major eficiència en la presa de decisions, Informa D&B li ofereix el Servei d'Integració de Dades (DIT, Data Integration Toolkit), una eina que li permet integrar paquets de dades amb la informació que necessiti per alimentar els sistemes de treball a la seva empresa de forma ràpida i simple.

El Servei d'Integració de Dades incrementarà la velocitat, precisió i consistència dels seus processos de decisió, donant avantatge competitiu a la seva empresa respecte a la competència:

  • Integració amb sistemes propis de la seva empresa: sistemes de CRM, ERP, etc.
  • Mòdul de Seguiment, avisant dels canvis de la seva cartera, que estarà sempre actualitzada.
  • Informació presentada en forma de paquets de dades, dissenyada per a la integració senzilla amb els seus sistemes.

A més, Informa D&B posa a la seva disposició un sistema d'integració de dades basat en la tecnologia JSON/XML que li permetrà emmagatzemar informació de solvència dels seus clients als seus sistemes, realitzar càlculs de concessió de crèdits i/o scoring creuant les dades d'INFORMA amb les procedents de les seves aplicacions internes, presentar als seus usuaris només les dades que necessiten per fer-los guanyar temps en les seves decisions i molts altres avantatges.

Servei d'integració de dades sobre sistemes CRM

Els sistemes de CRM o Customer Relationship Management estan dissenyats per millorar l'estratègia de fidelització i satisfacció dels nostres clients.

Aquests sistemes faciliten la segmentació del mercat i ajuden a millorar l'eficàcia de les estratègies de màrqueting marcades per l'empresa per millorar les relacions amb els seus clients.

Per això, el servei d'integració de dades és necessari per donar suport als processos de CRM i és un component de vital importància per optimitzar qualsevol procés de CRM, ajudant a millorar la precisió del projecte.

Servei d'integració de dades sobre sistemes ERP

Els sistemes d'ERP o Enterprise Resource Planning són sistemes creats per intentar millorar i optimitzar els recursos disponibles d'una empresa. La funció d'aquests programes és ocupar-se de recursos de comptabilitat, vendes, cadena de subministraments, recursos humans, etc.

El servei d'integració de dades ofert per Informa l'ajudarà a complementar el seu sistema d'ERP per millorar la precisió i velocitat de tots aquests recursos gestionats des del seu sistema de recursos empresarials, i li donarà avantatge sobre la seva competència.

 

 

Conegui el nostre servei d

Líders en informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats.

SOL·LICITA UNA DEMO