Descobreixi més
Pujar

D&B Onboard

D&B Onboard

La informació que necessita, quan la necessiti i sobre qui la necessiti

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa

Asseguri l'eficiència dels processos de verificació amb la incorporació de coneixement profund a escala global. Facilitem els seus processos de Compliment Normatiu unificant informació dispersa a una infinitat de fonts; D&B Onboard proporciona un únic punt d'accés a la informació que necessita per dur a terme les seves investigacions i així agilitzar les decisions amb total confiança.

Característiques principals

  • Eina online d'investigació amb accés a múltiples fonts d'informació de Compliment Normatiu des d'una localització única.
  • Les dades més fiables i actualitzades per a una revisió completa.
  • Vinculacions corporatives per a l'obtenció d'una imatge completa de l'arbre de família d'una empresa

Com funciona D&B Onboard

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa. 

La millor manera d'assegurar que una empresa és qui afirma ser és efectuar una validació contra una font externa de fiabilitat reconeguda. La Base de Dades Global de la D&B WWN proporciona els coneixements necessaris per comprovar la identitat de més de 330 milions d'empreses. Hi confien més del 90% de les empreses de la llista Fortune 500 i el 85% de les de l'IBEX 35, així com entitats governamentals arreu del món. D&B Onboard contrasta dades operatives, financeres i legals contra els llistats de sancions de la OFAC, el Banc d'Espanya i la Unió Europea entre d'altres, perquè pugui realitzar les verificacions que necessiti i assegurar-se de que les empreses amb les quals es relaciona són qui diuen ser.Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo