Descobreixi més
Pujar

D&B Onboard

D&B Onboard

La informació que necessita, quan la necessiti i sobre qui la necessiti

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa

Asseguri l'eficiència dels processos de verificació amb la incorporació de coneixement profund a escala global. Facilitem els seus processos de Compliment Normatiu unificant informació dispersa a una infinitat de fonts; D&B Onboard proporciona un únic punt d'accés a la informació que necessita per dur a terme les seves investigacions i així agilitzar les decisions amb total confiança.

Característiques principals

  • Eina online d'investigació amb accés a múltiples fonts d'informació de Compliment Normatiu des d'una localització única.
  • Les dades més fiables i actualitzades per a una revisió completa.
  • Vinculacions corporatives per a l'obtenció d'una imatge completa de l'arbre de família d'una empresa

Com funciona D&B Onboard

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa. 

La millor manera d'assegurar que una empresa és qui afirma ser és efectuar una validació contra una font externa de fiabilitat reconeguda. La Dun & Bradstreet Data Cloud proporciona els coneixements necessaris per comprovar la identitat de més de 400 milions d'empreses. Hi confien més del 90% de les empreses de la llista Fortune 500 i el 85% de les de l'IBEX 35, així com entitats governamentals arreu del món. D&B Onboard contrasta dades operatives, financeres i legals contra els llistats de sancions de la OFAC, el Banc d'Espanya i la Unió Europea entre d'altres, perquè pugui realitzar les verificacions que necessiti i assegurar-se de que les empreses amb les quals es relaciona són qui diuen ser.Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo