Descobreixi més
Pujar

Portfolio Manager Proveïdors

Portfolio Manager Proveïdors

Descobreixi l'eina que li permetrà conèixer a fons la seva cartera de proveïdors gràcies a Informa D&B.

Què és Portfolio Manager Proveïdors?

Portfolio Manager Proveïdors és una eina d'anàlisi online que combina la seva informació amb la informació procedent de la Base de Dades d'Informa D&B per proporcionar-li un coneixement únic de la seva cartera de proveïdors.

Amb tota la informació que li ofereix aquesta eina online podrà establir la política de compres més adequada per a la seva empresa i conèixer la situació financera en la què es troben els seus proveïdors abans d'emprendre un negoci.

Es tracta d'una eina amb potencial per optimitzar l'estratègia comercial d'una empresa i disposar d'informació sobre els proveïdors dels quals disposa l'empresa.


Què és Portfolio Manager Proveïdors?

Com li ajuda Portfolio Manager Proveïdors?

Al igual que Portfolio Manager a través dels seus diferents informes d'anàlisi i del seu sistema personalitzable d'alertes actualitzat a diari, li proporciona el coneixement necessari per assolir un nou nivell en la gestió de la seva cadena de subministrament.

Porfolio Manager Proveïdors té un funcionament similar a Portfolio Manager, amb la diferència de que disposa d'una eina enfocada a la gestió de compres i cadena d'aprovisionament de la nostra empresa.

Amb aquesta eina podrà crear informes personalitzats enfocats als objectius o les dades prioritàries per a la seva empresa, amb una alta usabilitat per facilitar la feina als seus usuaris.

Funcionalitats de Portfolio Manager Proveïdors

Portfolio Manager Proveïdors disposa de diverses funcionalitats. A continuació podrà comprovar quines són les dades i funcionalitats d'aquesta eina:

  • Reduir la vulnerabilitat de la seva cadena de subministraments, coneixent la probabilitat de cessament d'activitat dels seus proveïdors.
  • Mantenir la seva base de dades normalitzada i actualitzada mitjançant l'identificador únic d'empreses, el número D-U-N-S®.
  • Optimitzar la gestió de proveïdors, obtenint una visió completa de la despesa consolidada per grup empresarial.


Com li ajuda Portfolio Manager Proveïdors?

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo