Descobreixi més
Pujar

App mòbil

App mòbil

L'aplicació amb la qual podrà accedir als Informes d'Empreses des del seu mòbil.

Descarregui ara l'aplicació gratuïta d'Informa que li dona accés a la informació financera i comercial d'empreses i empresaris espanyols 

Descargar en Google Play  Download On The App Store225x87

Quant costa l'app Informa?

La descàrrega de l'app d'Informa D&B és gratuïta per als seus clients i per poder fer-la servir no cal signar cap contracte addicional. El nou Informa especial per a mòbils d'empreses costa 2,1 unitats que es carregaran al seu contracte actual, igual que si consumeix un Informe Comercial tradicional des de la pàgina web.

Què pot fer amb l'app Informa?

Cercador d'empreses i autònoms

Localitzi qualsevol autònom o empresa espanyola, accedeixi a la seva fitxa i consulti'n el NIF, el telèfon o l'adreça i posi's en contacte directament.

Informe financer d'empreses

Conegui l'activitat i finances de les empreses espanyoles amb la informació que han publicat als seus dipòsits de comptes al registre mercantil.

Administradors d'empreses

Per conèixer les empreses amb què està vinculat un administrador, veure els càrrecs del consell d'administració que ocupa o ha ocupat.

A més d'altres avantatges, amb l'aplicació d'Informa:

●       Tindrà accés als fitxers de morositat. Consulta des de l'aplicació al fitxer d'impagats del RAI i l'EBE, Morositat Bancària i Multisectorial. Els fitxers més importants de morositat empresarial.

●       Podrà sol·licitar Informe Investigat. Si creu que no hi ha prou informació, sol·liciti un informa investigat d'una empresa i rebrà l'informe més complet i la opinió d'un analista expert al seu correu electrònic.

●       Podrà incloure empreses a la seva cartera. És un servei de vigilància de l'empresa que li notificarà qualsevol canvi que s'hi produeixi.

Versions de l'aplicació mòbil

Aplicació disponible per a versions d'Android 4.2 (o posterior) i dispositius Apple (iOs 8.1 o posterior).
Quant costa l

Líders en informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats.

SOL·LICITA UNA DEMO