Descobreixi més
Pujar

Certificat DUNS Registered

Certificat DUNS Registered

El certificat DUNS Registered és una solució que li permetrà certificar la identitat de la seva empresa de manera senzilla, incloent un segell tant a la seva web com a altres materials de l'empresa, com ara correus electrònics o factures electròniques

Com funciona el Certificat DUNS Registered?

En fer clic sobre el segell, s'obrirà una finestra amb un perfil bàsic de l'empresa, que mostrarà totes les dades que Informa D&B té sobre l'empresa a la seva BD. Entre les dades mostrades, s'hi inclouran dades de contacte, de manera que es pugui agilitzar la presa de contacte entre la seva empresa i els socis o clients potencials.

Quins avantatges aporta aquest certificat?

Diferenciació: Destaqui respecte dels seus competidors i diferenciï el seu negoci d'empreses il·lícites. 

Nou negoci: La certificació de la seva empresa l'ajudarà a que els seus possibles socis o clients l'incloguin a la llista de possibles col·laboradors abans d'iniciar els primers contactes. 

Agilitat: El perfil de la seva empresa contindrà dades de contacte de personal rellevant de l'empresa, de manera que s'agilitzaran els contactes comercials. 

Certificació Global: El Certificat DUNS Registered l'emet Dun & Bradstreet, una empresa amb un alt nivell de reconeixement a nivell internacional, i que està present a països d'arreu del món. Així, el Certificat DUNS Registered li servirà per generar confiança entre els possibles socis i clients nacionals i internacionals.

Com a membres exclusius a Espanya de Dun & Bradstreet, som els proveïdors del nombre D-U-N-S a Espanya. Sol·licita'ns gratis el teu número D-U-N-S.

Número D-U-N-S