Descobreixi més
Pujar

Geocode, el programari líder de normalització

Geocode, el programari líder de normalització

Les dades s’han convertit en un dels principals actius dins de les organitzacions, per la qual cosa és important cuidar el manteniment i la neteja de la nostra base de dades.

A INFORMA som conscients de la importància que tenen les dades; per això li presentem la solució més completa per ajudar-lo a millorar els processos de gestió i qualitat de dades.


Geocode: flexibilitat i qualitat

La solució líder d'estandardització, validació, correcció, codificació i geolocalització d’adreces postals a Espanya i Portugal. Aquest programari, que s’adapta a les necessitats de cada client, inclou funcionalitats de validació de formats de dades de contacte i assignació d’informació: indicadors estadístics i agregació de dades externes.

Geocode li ofereix:

  1. Estandardització: de dades de contacte, noms i adreces
  2. Deduplicació: eliminació de contactes duplicats.
  3. Enriquiment: assignació d’informació procedent de diferents fonts. (Codi INE, Secció Censal, Coordenades, característiques sociodemogràfiques o informació cadastral).
  4. Integració: Geocode s’integra a les aplicacions del client per millorar l’experiència de l’usuari facilitant-li la introducció de les seves dades en formularis. A més, compleix uns temps de resposta òptims i assegura la qualitat de la informació que s’emmagatzema a la base de dades.
Geocode: flexibilitat i qualitat

Geocode és l'eina que necessita

GEOCODE l’ajudarà a acabar amb les dades inexactes, la desactualització de contactes i registres incomplets o duplicats. Amb aquesta eina podrà extreure tot el valor de les seves dades:

  1. Exactitud i integritat. Assegura que cada dada compleixi el seu objectiu.
  2. Rellevància, coherència, efectivitat, fiabilitat i accessibilitat.
  3. Garanties de qualitat de dades als processos d’alta de client, actualització, identificació de duplicats, filtrat contra la llista Robinson.
  4. Optimització de les seves campanyes de màrqueting, evitant devolucions, comunicacions duplicades i coneixent el perfil del seu client.

Geocode és l

Vol saber més sobre els nostres serveis Master Data Management?

Més informació