Descobreixi més
Pujar

Màrqueting Internacional

Màrqueting Internacional

A INFORMA li oferim bases de dades de més de 550 milions d’empreses a tot el món. Aconsegueixi la base de dades que necessita per fer créixer el seu negoci internacionalment.

Base de dades de Màrqueting Internacional

Des d'INFORMA posem a la seva disposició tots els llistats de màrqueting que necessita per garantir l'èxit de les seves accions de màrqueting internacionals.

Desprès de la compra de Dun & Bradstreet Espanya i Portugal, Informa D&B és l’única empresa espanyola que ofereix accés en línia a la Dun & Bradstreet Data Cloud.

Aquesta li permet accedir a tota la informació que necessita per fer les seves accions de màrqueting arreu del món i podrà fixar els seus objectius d’empresa, decidir el canal i la durada de les seves campanyes, i mesurar i analitzar-ne els resultats.

Avantatges de la base de dades de màrqueting internacional

  • Eficàcia: Es tracta d'una inversió qualificada que proporciona més rendibilitat a l'empresa.
  • Millora del ROI: És una de les eines més fiables per millorar els guanys o retorn de la inversió, una aposta fiable en l'estratègia de màrqueting.
  • Segmentació: Permet una gran segmentació del públic a les nostres campanyes de màrqueting.
  • Fiabilitat: La consulta de la base de dades ofereix informació al detall sobre les empreses, aportant fiabilitat sobre possibles riscos d'impagament i allunyant clients amb un alt percentatge de morositat.

Base de dades de Màrqueting Internacional

Motius d’internacionalització d’empresa

Vol créixer en el seu negoci? Està pensant en diversificar? El seu mercat local està saturat? Vol augmentar la seva competitivitat?

Si està pensant en expandir el seu negoci i obrir-se pas al mercat internacional, INFORMA l’ajuda donant-li accés a llistats de màrqueting d’empreses de tot el món:

  • Cerqui oportunitats a mercats internacionals.
  • La consulta del llistat de màrqueting internacional de D&B ofereix l’oportunitat de traçar un pla de màrqueting internacional qualificat.
  • Estableixi relacions amb empreses d’altres països amb interès en expandir-se al mercat internacional més enllà de l’àmbit nacional.
  • Faci grans canvis a nivell estratègic, metodològic i tècnic.
  • La internacionalització empresarial sempre és sinònim de creixement, la qual cosa implica millores respecte a la competitivitat.
Motius d’internacionalització d’empresa

Tenim la solució que necessita per trobar els millors leads per a la seva empresa.

SOL·LICITI UNA DEMO D’INFORMA