Descobreixi més
Pujar

Serveis d’email màrqueting

Serveis d’email màrqueting

Vol arribar més lluny amb les seves accions de màrqueting i aconseguir noves oportunitats de negoci?

Si vol impulsar les seves accions de captació de clients i necessita serveis especialitzats per implementar les seves properes campanyes d'email màrqueting, a INFORMA podem ajudar-lo a aconseguir-ho.


Augmenti l'efectivitat de les seves campanyes d’email màrqueting

A INFORMA sabem que arribar al públic adequat amb les seves comunicacions, aconseguir nous contactes i que aquests es converteixin en nous clients és tot un repte. Per això, amb els nostres serveis d’Email Màrqueting volem ajudar-lo a arribar als seus clients potencials de forma ràpida, directa i eficaç, optimitzant el temps i els recursos disponibles.

 • L'email màrqueting és la fórmula més eficaç per mantenir una comunicació personalitzada amb els clients.
 • Incrementa el trànsit a la web, generant més vendes i, per tant, més ingressos.
 • Permet realitzar un seguiment precís de les campanyes, estudiar-ne fàcilment els resultats i millorar-ne l’efectivitat.

Augmenti l

Quins productes oferim?

Lead Management

Posem a la seva disposició diferents serveis de campanyes puntuals o recurrents perquè les seves properes accions d'email màrqueting li permetin arribar al públic interessat en els seus productes i serveis.

  1. Servei de Listbroking: bases de dades B2C qualificades amb plenes garanties jurídiques per al seu ús. Disposem de 15 proveïdors de bases de dades com a titulars dels fitxers.
  2. Campanyes d’email màrqueting i possibilitat d’enviament d’sms: amb més de 35 milions de registres disponibles per a Espanya i possibilitat d’ampliar a altres països.
  3. Captació de Leads a mida, amb pàgines d’aterratge exclusives pròpies del client o de tercers per aconseguir els leads més afins al seu negoci.

  • Captació de Leads amb Pàgines d’Aterratge Exclusives.
  •  Co-registres: Captació de Leads amb Pàgines d’Aterratge de Tercers.
  • Patrocini: Captació de Leads amb Pàgines d’Aterratge de Tercers.
  • SmartList: Captació de Leads amb un model Exclusiu.

Quins productes oferim?

Aconsegueixi ara la base de dades que necessita per créixer en el seu negoci

Sol·liciti-la ara

Llista Robinson

A INFORMA posem a la seva disposició el servei de consulta de la Llista Robinson per complir amb l’obligació legal d’excloure de les accions publicitàries aquelles persones registrades i de les quals no s’hagi obtingut el consentiment d’acord amb l'article 4.11 del Reglament (UE) 2016/679 per a l'enviament de les seves comunicacions publicitàries.

Oferim les següents possibilitats de consulta de la Llista Robinson per a qualsevol dels 4 canals de comunicació (correu postal, email, trucades o SMS):

Serveis puntuals o de periodicitat quinzenal: Processos batch de tractament de dades i marcat de registres Robinson per no realitzar accions publicitàries en aquests registres.

Desenvolupament del servei d’accés a consultes de Llistes Robinson des dels entorns que requereixi la companyia – centre de contacte, gestió de campanyes, aplicacions comercials.

 • Consulta en línia (alta disponibilitat, una varietat d’aplicacions d'accés).
 • Interfície automatitzada de tractament de fitxers per filtrar registres Robinson (alta disponibilitat, a qualsevol hora).

Llista Robinson

Quins beneficis li ofereix l'Email Màrqueting?

Alguns dels beneficis que ofereix l'email màrqueting són:

 • És econòmic: les campanyes d'Email Màrqueting no tenen un cost elevat, per la qual cosa resulta econòmic si es compara amb altres canals de comunicació.
 • És eficaç: a diferència d'altres canals, aquest té un gran percentatge d'eficàcia, i resulta fins a 40 vegades més potent que les xarxes socials.
 • És personalitzable: la personalització permet crear missatges adequats per al públic al qual volem dirigir-nos.
 • És mesurable: les dades de mesurament són també un dels grans avantatges d'aquest canal, que ofereix informació en temps real.
 • Es pot segmentar:per dirigir-se només a aquells perfils que poden estar interessats en el seu producte o servei.
Quins beneficis li ofereix l