Descobreixi més
Pujar

Prospecta i Visita

Prospecta i Visita

Generació de leads comercials per a la seva xarxa comercialUn servei únic que tanca tot el cicle en la consecució de clients, des de la base de dades inicial de prospecció del mercat fins al tancament de la visita per part nostra.

INFORMA proporciona aquest servei mitjançant la unió de la seva base de dades Prospecta amb l'excel·lent servei de telemàrqueting de CTI Soluciones.

El Servei de Prospecta i Visita té un preu adaptat a la campanya que necessiti, al volum de registres i la seva durada. El preu és per visita concertada; d'aquesta manera, la campanya tindrà un cost variable que podrà amortitzar amb cadascuna de les vendes aconseguides.

Base de Dades Prospecta

Prospecta és la base de dades per a accions de màrqueting d'Informa D&B. És una base de dades segmentada i qualificada amb empreses d'activitat recent i amb dades de localització i contacte verificats.

Sobre la base de dades es pot segmentar amb els criteris geogràfics, econòmics, per mida o activitat que desitgi i que estigui disponible a la nostra base de dades. Amb l'objectiu que els prospectes siguin el més semblant possible al seu públic objectiu.

Base de Dades Prospecta

Concertació de visites

El servei de concertació de visites és un servei de telemàrqueting que proporcionem gràcies a l'empresa del grup CTI Soluciones. Disposem d'una plataforma avançada de gestió de trucades i un equip d'operadors amb el qual oferim diversos serveis de centre de trucades: concertació de visites, servei d'actualització de bases de dades, servei outsourcing d'Atenció al Client...

A més, col·laborem en l'elaboració de l'argumentari de vendes, ja que disposem d'un equip amb experiència en diferents sectors que treballarà conjuntament amb vostè en la seva elaboració per tancar la visita.

Concertació de visites

Líders en informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats.

SOL·LICITA UNA DEMO