Descobreixi més
Pujar

Prospecta i Visita

Prospecta i Visita

El servei d’INFORMA per generar leads comercials per a la seva xarxa comercial de la manera més fàcil i ràpida.

El servei més complet per captar leads

Prospecta i Visita és un servei únic que tanca tot el cicle en la consecució de clients,des de la base de dades inicial de prospecció del mercat fins al tancament de la visita per part nostra.

INFORMA proporciona aquest servei mitjançant la unió de la seva Bases de dades Prospecta amb l'excel·lent servei de telemàrqueting de CTI Soluciones.

Nosaltres ens encarreguem de tot:

  1. Base de dades segons les característiques sol·licitades.
  2. Enriquiment de la base de dades.
  3. Realització de la campanya de telemàrqueting
  4. Concertació de visites comercials.
  5. Realització del seguiment de visites, e-mailing o mailing als leads.

El Servei de Prospecta i Visita té un preu adaptat a la campanya que necessiti, en funció del volum de registres i la seva durada. El seu preu es calcula per visita concertada que podrà amortitzar amb cada venda aconseguida..


El servei més complet per captar leads

Què fem?

A partir de l’experiència d’INFORMA i CTI hem desenvolupat un know-how que ens permet realitzar tot el que necessiti per posar en marxa la seva campanya de màrqueting i començar a generar leads:

  • Generar aargumentaris personalitzats per a cada campanya, molt enfocats als destinataris, als quals sumem el nostre coneixement a la seva experiència.
  • Utilitzar dissenys gràfics a documents (fullets, cartes, e-mailing, mailing...) per ampliar la informació o generar interès.
  • Posar en marxa diferents estratègies de comunicació com, per exemple, control de temps de campanya, interlocutors òptims, definició d’objectius, segmentacions per zones o àmbits funcionals dels registres.
  • Gravar trucadesper tenir un control exhaustiu del personal.
  • Fer informes de resultats especialitzats.

Què fem?

Com obtenim la informació?

Base de Dades Prospecta

És la base de dades per a accions de màrqueting d'Informa D&B. És una base de dades segmentada i qualificada amb empreses d'activitat recent i amb dades verificades de localització i contacte. Perquè els prospectes siguin el més pareguts al seu públic objectiu, es pot segmentar per més de 50 criteris entre els quals es troben el geogràfic, la mida, l’activitat o les vendes.

Concertació de Visites

El servei de concertació de visites és un servei de telemàrqueting que proporcionem gràcies a l'empresa del grup CTI Soluciones. Disposem d'una plataforma avançada de gestió de trucades i un equip d'operadors amb el qual oferim diversos serveis de call center: concertació de visites, serveis d'actualització de bases de dades i servei outsourcing d'Atenció al Client.


Com obtenim la informació?

Líders en informació Comercial, Financera, Sectorial i de Màrqueting

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats.

SOL·LICITA UNA DEMO