Descobreixi més
Pujar

Compliment normatiu

Compliment normatiu

Poder minimitzar el risc i conèixer en profunditat les empreses i proveïdors amb els quals manté o vol emprendre una nova relació comercial és fonamental. Per això, Informa D&B li proporciona eines alternatives.

Frau fiscal

Per poder detectar el frau fiscal de les institucions financeres que operen a Espanya, li oferim eines que hem desenvolupat amb l'assessorament de Deloitte Espanya i que li permeten tenir més clar amb quin tipus d'empresa es relacionarà.
Frau fiscal

Conèixer els seus clients i proveïdors

A qui no li interessa saber quines relacions societàries hi ha darrere d'una entitat amb la qual vol iniciar relacions comercials? Li oferim la possibilitat de conèixer els seus clients, proveïdors i socis comercials.

Li facilitem la nostra aplicació de vinculacions empresarials, que li permet visualitzar les estructures i vinculacions empresarials que precisa.
Conèixer els seus clients i proveïdors

Llistats oficials

Li agradaria conèixer en profunditat amb qui està fent negocis? Disposar d'aquesta informació és evitar ensurts innecessaris.

Informa D&B posa a la seva disposició el llistat més complet de Persones Políticament Exposades i li permet comprovar si el nom d'empreses o persones apareix a llistes de sancions d'arreu del món.

Llistats oficials

Volem ajudar-li a prendre les millors decisions, per això tenim una àmplia gamma de solucions en funció de les teves necessitats

Sol·licita una demo

PRODUCTES RELACIONATS

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

D&B Onboard

Minimitzi el risc financer, legal i reputacional de la seva empresa

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

Compliance Catalyst

Valoració del risc d'incompliment i millora dels processos due dilligence

Locomotive::Steam::Liquid::Drops::UploadedFile

FATCA i CRS

Classificació d'entitats jurídiques segons la normativa FATCA i CRS